Alla inlägg under mars 2013

Av Amelie Kiliansson - 14 mars 2013 15:09

Ligger just nu i badet och bara slappnar av, men om en kvart ska jag upp och sen så sticker jag och mamma till Grevie och handlar lite. Kommer lägga upp lite bilder från praktiken senare ikväll, så idag har man fått jobba med Julian för Ulrika, den lyckosten, är i London. Men men, så länge, ha det! <3

Av Amelie Kiliansson - 13 mars 2013 22:23

 

Elgitarren som jag såg på Rusta igår, assexig som bara den! 

Av Amelie Kiliansson - 12 mars 2013 23:08

Blev hämtad från praktiken av Hans som körde ner mig till skolan, där värdegrundsmötet skulle vara. Dock var det bara jag och min kompis Sandra. Vi fick kolla på en film om nätmobbning och diskuterade lite med Ann-Sophie om hur vi skulle kunna lösa det här. Då kom vi fram till att ha en hel tema-dag med alla på hela skolan. Just nu, så kommer jag inte att avslöja vad som kommer att hända just den dagen. Vi har dock inte bestämt när det ska vara heller.

Iallafall, så när jag kom hem, så följde jag med mamma och Roger till Helsingborg och sen körde vi till Rusta för att kolla på elgitarren. Jag såg en annan elgitarr, fast som var mycket snyggare än den svart-vita. Tyvärr, så kommer de inte sälja ut mer elgitarrer och om jag ska ha en förstärkare kostar det 1000 spänn sammanlagt! Så jag hoppas till nästa vecka att elgitarren är kvar, tills dess jag får mina pengar då annars blir jag icke glad. Näe, läggdags för min del nu, godnattpuss! <3

Av Amelie Kiliansson - 11 mars 2013 22:19

Känner mig tagen (alltså i chocktillstånd) just nu, för imorgon ska vi faktiskt tydligen åka till Rusta och kolla på en svart-vit elgitarr till mig!  Men samtidigt får jag en liten tankeställare: hade det inte vanligt bättre med en vanlig akustisk gitarr? Känner mig liksom inte redo för att påbörja en gitarr med förstärkare som tillbehör... Men glad blir man iallafall och nu är det en vecka kvar tills jag piercar mig, så nu tänkte jag lägga mig med ett leende på läpparna, praktik och värdegrundsmöte imorgon för min del.  Godnattpuss! 


 

En liknande sådan, kanske?   

Av Amelie Kiliansson - 10 mars 2013 20:07

I brist på rubrik, så får det bli ett snabbinlägg igen. Missade tyvärr att skriva om gårdagen igår, så berättar lite snabbt. Stack till Katta och vi beställde kebabrulle och räksallad, sen kom Ange som hade beställt kebablåda och vi satt och åt. Vi kollade även på Mellot och jag hade röstat ett flertal på Yohio, men tyvärr så räckte inte poängen, så Robin tog vinsten istället! Glad var man ju ändå, för han hade ju en bra låt. Vi gick och la oss ganska sent, så trötta som vi var, haha!

Vaknade idag av att Sara ringde, hon var hos Eve och skulle komma hit en sväng. Vi åt frukost (överbliven kebabrulle för mig) och sen stack Ange hem och sen gick jag och duschade. Sara hade kommit och vi stack hem till henne och snackade lite. Sen skulle jag och Katta ta bussen till Åstorp och käka där. Senare mot kvällen tog vi bussen tillbaka till Klippan, jag fick köpa cigg, godis och energidricka och vi drog upp till Sara en sväng och sa att vi inte orkade vara ikväll och jag fick hämta min film som jag hade lämnat där, så vi stack hem till Katta. Nu ska jag ta mig en cigg innan vi ska kolla på filmen "Shoo bre", men bjussar på lite bilder, godnattpuss! <3

Av Amelie Kiliansson - 8 mars 2013 22:20

Var ju på Dunkers kulturhus i Helsingborg med bara 3:or och 4:or. Där var jättefina fotografier på djur från Afrika och han som hade fotograferat dom heter Nick Brandt. Mest av alla dessa fotona, gillade jag elefanterna, så sjukt jävla bra närbilder och allt! Tänkte att jag kunde lägga upp några av Nicks foton här, kanske... Tog en stor planch på en elefant som hette Igor, men som tyvärr inte lever idag. Mycket intressant att kolla in och fast jag inte är så mycket för konst, var detta nog det bästa hittills jag varit med om!  



Ja, då var det ju Internationella Kvinno-dagen idag, men brukar annars inte fira det så stort med mamma och syrran. Vi tog lite galna foton som jag tänkte lägga upp här imorgon kanske.   Imorgon kommer Ange till mig och då ska vi åka med mamma till Väla och beställa tid för att pierca oss. Skönt att ha övertalat mamma lite grann, hihi!   Nej, nu ska jag gå och lägga mig för jag känna mig mycket sömnig just nu, godnattpuss!  

Av Amelie Kiliansson - 7 mars 2013 22:47

Är sjukt trött efter praktiken idag och dessutom har det varit en hektisk vecka, känns det som! Har haft så mycket annat att tänka på, så jag har nästan inte kunnat koncentrerat mig på det jag ska göra, men det ska det bli ändring på nästa vecka. Imorgon ser man lite fram mot dagen, då vi ska till Dunkers kulturhus i Helsingborg. Jag har aldrig varit där förut, men hoppas där finns något intressant att kolla på, iallafall.

Min kära mamma har dessutom gått med på att jag får pierca mig i örat, men det blir inte förens jag får mina aktivitetsstödspengar, lääängtaaar! :D<3 Nä, nu orkar jag inte skriva mer, men ni får ha en bra kväll och godnattpuss! <3

Av Amelie Kiliansson - 6 mars 2013 21:50

                            


Det mesta av kläderna kommer från http://www.bonprix.se/ där jag oftast beställer kläder. Dom har så sjukt snygga outfits och det är inte så värst dyrt heller, om ni frågar mig!   Längtar så sjukt mycket efter våren, men mest av allt sommaren, fast jag tror nog dock inte att jag är ensam om att tycka så.  

Presentation


What doesn't kill you, makes you stronger!

Fråga mig

38 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg? (a)
 Skitbra!
 Bra
 Sådär
 Urkass!
 Dålig

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

SKRIV!


Skapa flashcards