Alla inlägg under januari 2018

Av Amelie Kiliansson - 9 januari 2018 23:42

Imorse tog jag äntligen mitt blodprov. Hade med mig Gustav som stöd vilket kändes ganska bra och tryggt när de väl skulle sticka in nålen. Ont gjorde det till en början och sedan efteråt, men ändå skönt att ha fått det gjort eftersom jag har skjutit på det ganska bra dom senaste veckorna. Hur är ni med nålar själva? Jag tyckte iallafall inte det var så himla läskigt, men lite nervöst till en början bara, fast man är ju olika med det ändå! :)

Av Amelie Kiliansson - 8 januari 2018 19:51

Då var det åter igen dags för årets cancergala ?Tillsammans mot cancer? som sänds på tv4 kl. 20.00 Ni missar väl inte?

Av Amelie Kiliansson - 4 januari 2018 22:00

Nu hade jag tänkt att skriva om vilka Netflix-serier jag har kollat på under år 2017. Dock har jag bara valt ut 6 av dom bästa:

 

 

 

1. Ja, den här kan jag säga lätt att det fälldes en massa tårar, men ändå ganska så rörande om ni frågar mig. Serien handlar om en tonårsflicka som tar självmord och en av hennes klasskompisar får ett antal kasettband där det avslöjas alla orsakerna till att hon tog livet av sig.

 

 


2. Denna kan jag verkligen rekommendera med ändå mycket allvar och komik i. Serien handlar om en kille som heter Sam som har diagnosen Asperger syndrom och ger sig ett försök till att hitta en tjej att dejta med. Tyvärr har han en allt för överbeskyddande mamma...

 

 

 


3. Den här rekommenderar jag till dom som gillar high school-miljö och lite dramatik. Denna serien handlar om syskonen Hayley och Alex som börjar på en internatskola dom både upptäcker rivalitet, romantik och ett mysterium med kopplingar till deras mammas död.

 

 

 

4. Lite väl överdriven komik, men ändå så himla bra och rolig. Serien handlar om en tjej som heter Miranda och som inleder en jakt på berömmelse genom att ladda upp en video på internet, men den första negativa kommentaren ger henne panik...

 

 

 

5. Denna rekommenderar jag starkt till dom modegalna och som gillar blandad allvar och komik. Denna serien handlar om en tjej som heter Sophia och som förlorar sitt jobb och även blir vräkt från sin bostad, men en second hand-affär ger henne en idé...

 

 

 


6. Denna rekommenderas till dom som är intresserade av samhällspolitik, men har ändå lite komik i. Serien handlar först och främst om en tjej som heter Samantha och är en radiopersonlighet på sin skola. Hon leder en protest mot rasistiska maskeradfester på skolan när en pinsam uppgift om hennes privatliv avslöjas. Man får även följa andra personer i serien också.

 


Har ni själv lite serier ni kan tipsa mig om? Det behöver inte vara Netflix-serier, men tack på förhand ändå!  


Av Amelie Kiliansson - 3 januari 2018 23:46

Det går undan och we are still going strong together! :D(Y)<3

Av Amelie Kiliansson - 3 januari 2018 23:11

Jag tänkte att jag skulle lägga in min sammanfattning av år 2017 här som jag hade skrivit på instagram och det gäller endast det viktigaste och sevärda av 9 stycken bilder:


Det har faktiskt ändå hänt ganska mycket under det året, men jag har valt att ha med det viktigaste och sevärda. Så det har då börjat med att jag firat fina och bästa Rebeckas födelsedag med mycket trevligt sällskap, firat Alla Hjärtans Dag med min fina kille, varit med om en demonstration på Sundsgården, haft teaterföreställningar som var årets sista och jag blev dessutom sjuk under tiden som jag stod på scen och agerade, men det klarade jag ju ändå med bravur! Tog sedan farväl av Sundsgården som jag saknar ganska mycket för det var där som jag växte mig störst, i somras var jag med killen och hans fina familj och plockade jordgubbar på ett ställe någonstans (det var min första gång), sedan tog jag och min kille ett steg längre och blev plötsligt sambos och jag började sedan på en lärvuxutbildning inom vård och omsorg i Helsingborg. Ja, ni, mycket har ju som sagt hänt i mitt liv och jag är stolt över att ha lärt känna dom flesta och släppt in dom i mitt liv. Jag kan med mäkta stolthet säga att jag ändå har överlevt detta år och ger mig själv en STOR klapp på min axel för att jag har kämpat mig igenom det och jag tackar detta året för denna gången! :D(Y)<3


Så med allt detta vill jag bara säga till er en god fortsättning på år 2018 och hoppas detta året kommer att bli mycket bättre än någonsin! :*

Av Amelie Kiliansson - 1 januari 2018 22:45

Jag tänkte att jag skulle skriva ner vilka mina nyårslöften för år 2018 kommer att bli:

1. Börja sluta äta godis och framförallt snacks. Det kommer att bli assvårt, men detta vill jag verkligen fixa!

2. Börja att motionera. Jag gjorde det mycket år 2016, men det avtog pågrundav att jag gick på Sundsgården och detta vill jag verkligen ta itu med så småningom!

3. Börja dansa igen som t.ex streetdance. Då menar jag inte att jag endast dansar hemma utan att jag börjar på en kurs här i närheten. Åååh, jag vill detta så mycket mer än ni tror!

4. Börja äta nyttigt så som t.ex grönsaker och också frukter. Ja, ska man gå ner lite i vikt så får man ju börja någonstans, kan jag ju tycka!

Jag vet att jag haft ungefär samma nyårslöften jämt, men sen gäller det att ha orken och energin till att ta itu med sakerna. Vilken tur jag har som har en så fin partner som stöttar och pushar en när det behövs! :)<3 Har ni också några nyårslöften för detta år som ni vill berätta om? Jag läser gärna dom! ^^

Presentation


What doesn't kill you, makes you stronger!

Fråga mig

38 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg? (a)
 Skitbra!
 Bra
 Sådär
 Urkass!
 Dålig

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

SKRIV!


Skapa flashcards